28 Ekim 2011 Cuma

Ofis Büro Mobilyaları

 Ofis Büro Mobilyaları

Ofis büro mobilyalarında en çok beklentiniz önemlidir, konfor ya da dizayn ise göreceli kavramladır. Ne kadar çok önemli olduğunu sizde biliyorsunuzdur umarım, sağlık sorunlarına kadar çıkan rahatsızlıklar meydana gelmektedir. Gündelik yaşantılarınızı da etkileyecek ve enerji kaybına neden olabilecek bir koltuğa sahipseniz, üzülerek söylemek gerekirse bel fıtığı sizi beklemektedir. Yaşam ve çalışma mekânlarınızın daha şık ve daha da zarif bir tasarıma imza atabilirsiniz. Herkesin kriteri farklıdır doğal olarak o yüzden seçimlerimizde çok önem vermeliyiz. Ofis büro mobilyalarında temel başlı ürünler mevcuttur onlar olmazsa olmazdır. Artık eskisi gibi değil yaşam standartlarımız her geçen gün artmaktadır, ayak uydurmak neredeyse çok fazla zorlaştı. Çok fazla teferruata gerek kalmadan, güzel tasarımlar çıkmaktadır.



Ofis büro mobilyaları her zaman sık değiştirilecek bir malzeme olmadığı için mekana göre seçim çok önemlidir. Bu yüzden ince eleyip sık dokumak gerekli olduğunu belirtmek isteriz. İç dizayn ne kadar iyi olursa ofis büro mobilyaları da o güzellik ölçüsünde kendini gösterir, bunu dikkate almanızda yarar vardır. Ofis büro mobilyaları için seçilen renk tercihi genellikle: kahve, açık kahve, çizgili kahve şeklinde tercih edilmektedir. Duvarlarınızın ve yer döşemelerinizde aynı şekilde renk uyumu olması gerekli. Bir takım çalışmalar yaptıktan sonra ofis büro mobilyalarını rahatlıkla kullana bilirsiniz. Koltuk seçimleri de ayrıca önemlidir; neden? Çünkü neredeyse en çok vaktinizi iş yerinizde harcıyorsunuz, o yüzden bel ağrıları, sırt ağrıları çekmemek için kesinlikle iyi bir seçim yapılması gereklidir.

27 Ekim 2011 Perşembe

Büro Mobilyaları

Büro Mobilyaları

Büro mobilyalarında en çok tercih edilen mekanlar arasında; plaza, avm, şirketler, bürolardır. İşlerinizin en yoğun olduğu kısım ve görüşmelerin sağlandı, belki de milyarlık alışverişlerin yapıldığı kısımdır. Büro mobilyaları iş yeri için vazgeçilmez unsurlar arasındadır.  Şöyle düşünmek gerekirse eğer evde ne kadar vakit geçiriyorsunuz çok az bir zaman yani uyku ile geçirilen zamanı saymıyorum. En çok iş yerinizde vakit geçiriyorsunuz, bunu göz önüne alırsak eğer sizin için büro mobilyaları bir hassa önemli olmalı. Büronuza değer veriyorsanız ona özen göstermeniz gereklidir, kesinlikle yapılan tasarımları kendiniz seçmeli ve ona göre şekil vermelisiniz.






Böylesine vakit geçirdiğiniz mekânı herhalde özen gösterirsiniz, büro mobilyalarında ayrıca çeşit çok fazladır. Klasik tasarımlardan kaçınılmıştır, tamamen yeni dizaynlar ürünler üretilmiştir. Renk tercihi ise tamamen size kalmıştır ama ilgiyi çeken renkler zaten bellidir. Kendi tarzınızı yakalamak isteyebilirsiniz o yüzden size özel olarak renk seçimi yapabilmektedirler. Büro mobilyaları, günlük yaşantınızın vazgeçilmez parçaları arasında olduğu için muhakkak biraz daha özen gösterilmelidir.

Türkiye’de en fazla ofis mobilyasının satışları artmaktadır neden diye sorarsanız eğer, iş istihdamın arttığı ve her geçen gün yelpazenin genişlediği bir Türkiye’ye sahip olmaktayız. Ofis mobilyalarının alanları aslında her kesime kadar gidebilmektedir. Kırtasiyeden, tekstile, beyaz eşya satanlara kadar geniş yer tutmaktadır. Sizde yeni trendi yakalamak ve ya mekânınızın daha güzel bir hale getirmek istiyorsanız muhakkak kullanacağınız mobilyalardır.

26 Ekim 2011 Çarşamba

2012 Ofis Mobilyaları

2012 yılına girerken ofis mobilya sektörüne büyük yenilikle girmeye hazırlanmaktadır. Yeni tasarımların ön plana çıktığını söylemek istiyoruz. Mobilya ve Dekorayon fuarında ön plana çıkan bu yılın en iyi tasarımları sunulmuştur. Türkiye çapında ofis mobilyalarının satışları arttığını kaydeden, ofisim büro mobilyaları yönetim kurulu başkanı Gökhan Gürbüz, bu yılın verimli geçeceğini bildirmektedir. Mobilya sanayisini Ortadoğu’ya doğru yönlendirmeye çalışılmaktadır, ihracatı da 2012’de 5 milyon dolar hedef konulmaktadır. Sunulan fiyatlar tüm ülke bazlı olarak ele alınmıştır, iyi bir fiyat ile güzel tasarım birleştiği zaman çok fazla ilgi görmektedir. Türkiye’de bu işi yapanlarla birleşip dışarıdan gelen ülkelerle birlikte anlaşma sağlanmıştır. Bu ülkeler arasında İran, Irak, Suudi Arabistan gibi birçok ülkeden ilgi görmektedir.

Büro mobilyaları artık gereksinim olarak görülmekte çünkü yeni teknoloji ile her iş yeri ve mağazanın değişim içine girdiği çok nettir. Bu yüzden ofis mobilyaları birçok şirketin vazgeçilmezleri arasındadır. Ayrıca ofis mobilyaları kalitenin, renk uyumlarının, görsellik bakımından önem verildiği göstermekteyiz. Sizde eğer ofis mobilyalarınızı yenilemek istiyorsanız, 2012’nin trendlerini yakalayabilirsiniz. Satış sonrası müşterileri en iyi hizmeti verdiğimizi söylemek isteriz. Mağazamıza uyarak yeni çıkan ürünlerimizi görerek, siparişlerinizi verebilirsiniz. Bu şekilde yaptığımız çalışmalar her zaman müşteri odaklı olduğunu göstermekteyiz. Sonuç itibariyle ofis mobilyasında istediğiniz tasarımı uygulama şansınızda vardır. Bunu bilerek şirketlerin istedikleri; renk, tasarım, kesim biçimleri gibi birçok işlemi özel olarak yaptırmaktadır. Sizde ofis mobilyalarınızı yenilemek istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekmekte.

19 Ekim 2011 Çarşamba

Çalışma Masası

Ofis malzemelerinde çalışma masasının yeri ilk sıradadır. Bu yüzden sağlığınız için çalışma yerleriniz çok önemlidir. Mobilya ve insan ilişkisi bir bakımdan önemlidir, önemli iş adamlarının iç mekanlarına göz attığınızda nelere dikkat ettiğini görebilirsiniz. Sizinde ihtiyaçlarınızı gidermeniz için ilk önce belirleyeceğiniz durum önemlidir. Çalışma masasının, şirketlerde veya bürolarda kısmi bölmeler yapılarak da kullanılabilir.
Gereksiz eşyaları büronuzdan kaldırarak tamamen ihtiyacınıza yönelik çalışma masaları alabilirsiniz.

 
Belki masanızda bulunan çekmeceden rahatsız oluyorsunuz ya da tasarımını artık beğenmiyorsunuz. İstediğiniz tasarımı uygulatarak güzel bir çalışma masası yaptırabilirsiniz. Eskisi kadar ürünlerin fiyatları yüksek değil aslında her kesime göre yapılmıştır. Bu bir ek avantajdır, özelliğine göre ve kullanılan malzemeye göre değişmesi en ideal seçim olacaktır. Neredeyse yarı gününüzü iş yerinde geçirdiğinizi varsayarak bu önerileri size yazıyoruz. Önemli olan zaten sizin rahat edebilmeniz ve konforunuzdan hiçbir zaman ödün vermemeniz gereklidir.

Sizin için kriterler önemli değilse istediğiniz tasarımı alabilirsiniz yalnız işyerinizde olan ek ofis mobilyalarına göre uyumlu hale getirmeniz gereklidir. Bunu yaptıktan sonra bütünlük meydana gelecektir, göze çarpacak ve konforunuzdan ödün vermeyeceksiniz. İş hayatınızda daha enerjik olup ve çalışma alanınız genişliği içinde daha fazla ayrıntıya yer verebilirsiniz.

Tamamen sizin isteğinize bağlı olarak da üretile bilen çalışma masasına sahip olabilirsiniz. Bu noktada seçim yaparken muhakkak birkaç kez düşünmenizi öneriyoruz, çünkü her zaman çalışma masanızla beraber olduğunuz için görünmeyen ayrıntılar önemlidir.

18 Ekim 2011 Salı

Ofis Mobilyası

 Ofis mobilyası, iç mekânlar için en ideal konsepttir tabi ki bunu iyi kullanabilmek önemlidir. İş yerinin, buna uygun olması gereklidir. Yani gerek tasarımı gerekse de duvar renklerinin uyumu çok önemlidir ofis mobilyasında. Eğer iş yeriniz kendinize ait ise hemen kendinize özel bir mekân yapmayı planlayacaksınız. Yapacağınız yerde önemli olup, kendi isteklerinize göre düzenlemelisiniz. Kesinlikle memnunluk derecesi önemlidir çünkü insanlar genel olarak yanlış yaparlar. Oturdukları koltukları dahi sağlıklı değildir, oysaki biraz daha iyi bir koltuk alsalar hiçte öyle olmayacaktır. Aslında bu biraz bütçenizle alakalı bir olaydır. Kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, ofis mobilyası da o derece önemlidir sizin için.

Bütçenizi belirlemek çok önemlidir en üst limitinizi bu şekilde ayarlarsanız eğer zorlanacağınızı zannetmiyorum. İş yerinizde nelerin gerekli olduğunu belirleyiniz daha sonra mobilya ve mekân için planlanınız olacaktır. Mekânın daha kullanabilir olması için en çokta sizin neler istediğiniz önemlidir. Bu yüzden neye ihtiyacınızın olduğu çok önemlidir, alacağınız mobilyanın nasıl olduğu, ne kadar bütçe ayırdığınıza karar verdikten hemen sonra istediğiniz ofis mobilyasını satın alabilirsiniz. Alınacak ofis mobilyası diğer ürünlerle uyumlu olması gereklidir buna dikkat etmek lazım. Eğer ofisinizde mobilyanız duruyorsa, bu şekilde eksiklerinizi tamamlaya bilirsiniz. Rengi, tasarımı, uygun fiyatı olması sizin için iyi olmaya bilir o yüzden içinize hangisi yatıyorsa alın, kalkıp uygun fiyat güzelde tasarımı var diyip de işin içinde memnun olmamakta var.